Formakatalógusok

ötlet & megvalósítás

Formabontó megoldások is a Holzmarkettől

Otthonunkat szeretjük ízlésünk, stílusunk szerint kialakítani. Egy-egy építészeti elem nagyon hangulatossá teheti otthonunkat. Amikor homlokzati nyílászárókat választunk, árnyékolási és egyéb kiegészítőket, színekről döntünk, stb., minden apró változtatás meghatározza a végeredményt. Tükrözi a stílusunkat. Így van ez a bejárati ajtóknál, ablakoknál, belső ajtóknál is. A bőséges választék segít, hogy otthonunkat úgy alakítsuk ki, ahogy megálmodtuk a legapróbb részletekig. A formakatalógusok kiinduló pontot jelenthetnek a tervezésben. Ne feledje azonban, hogy termékeinket egyedileg gyártjuk az Ön elképzelése szerint! Inspirálódjon, s tervezze meg saját bejárati ajtóját, ablakát, beltéri ajtóját! Konkrét elképzelése van? Küldjön fotót, rajzot és elkészítjük ajánlatunkat a kívánt termékre!Image

bejárati ajtóformák

A bejárati ajtók esetében a stílus sokszor nemcsak a formát, hanem a kivitelezést, a műszaki megoldásokat is meghatározza. Egy műemlék jellegű, díszrátétekkel készülő méretes bejárati ajtó tölgyfából egészen más megjelenésű, mint például egy teljesen sík, modern stílusú bejárati ajtó. Munkánk során sokféle elképzelést megvalósítottunk már. Bár a stílusok különbözhetnek, a funkció, a használhatóság, biztonság szempontjából nincs különbség a bejárati ajtók között.

HOLZMARKET BEJÁRATI AJTÓ FORMAKATALÓGUS PDF


Image

beltéri ajtóformák

Beltéri ajtó formájának a kiválasztásánál jó tudni, a különböző kivitelezési lehetőségek más-más végeredményt nyújthatnak ugyanaz a forma esetén is. Érdemes a formakatalógust ilyen szemmel nézegetni! Egy adott forma tömörfából lehet egész modern vonalvezetésű, ha pl. sík betéttel készül. Tudja, milyen stílust szeretne? Akkor jöhetnek a formák! Formakatalógusunk némi inspirációt nyújthat a teljesség igénye nélkül. Egyedi ötletét is örömmel megvalósítjuk!

BELTÉRI AJTÓ FORMAKATALÓGUS PDF


Image

ZSALUGÁTER FORMÁK

Ha zsalugáter formáról van szó, elsőnek a klasszikus levél mintázat jut az eszünkbe. Lehet fix vagy mozgatható levelű, de választhatunk betétes kialakítású fa külső árnyékolást is. Kérhetünk rá különböző motívumokat. A vidéki stílushoz jól illik pl. a szív vagy tulipán mart motívum a zsalugáteren. A leveles és betétes megoldást akár vegyíthetjük is egy termékben. Valójában a képzeletén múlik. A műszaki megoldásokat pedig bízza ránk!

ZSALUGÁTER FORMAKATALÓGUS PDF


HOLZMARKET - IDŐTÁLLÓ TERMÉSZETESSÉG