Árnyékolástechnika

Zsalugáter (FA)

 

Aki szereti a vidéki hangulatot, az árnyékolást illetően biztosan a zsalugáter mellett dönt, ami töbféle mintázattal, fix és mozgatható levelekkel, belülről mozgatható szárnnyal egyaránt rendelhető. Időtálló felülete a külső nyílászárókéval megegyezően Milesi technológiával készül. Az ablakéval hasonló színárnyalatban rendelhető. 

A zsalugáterek alapkivitelben fekete porszórt színű Roto Fentro vasalattal szereltek, de különböző extrák is igényelhetők felár ellenében. Nyíló, toló és harmónika kivitelben, akár beépíthető rovarhálóval is rendelhetőek

 

 

Az alábbi formák közül válogathat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zsalugáter (ALU)

Amennyiben a tökéletes időtállóság híve, ajánlatunk az alu zsalugáter, mely a hosszú élettartam mellett valóban nem igényel különösebb ápolást és karbantartást. Megnyerő alap és egyedi színekben, modellekben rendelhetőek. Az alu zsalugáterek ráépíthetőek a fa és alu-fa nyílászáróinkra. 

Redőny, rovarháló

Igény szerint különböző árnyékolástechnikai eszközök rendelésére is van lehetőség. Az alu redőnyök standard és egyedi színekben, különböző tokmegoldásokkal (vakolható, szigetelt, stb.) extra tartozékokkal választhatóak.

 

Árajánlatkérésnél kérjük, előre jelezze, amennyiben a termékekre redőnyt, rovarhálót vagy egyéb kiegészítőt szeretne!

Végleges elképzelése van a redőny típusát, anyagát, színét illetően? Szívesen elkészítjük ajánlatunkat az adott termékekre!

 

 

 Zsaluzia 

Egy kis játék a fénnyel. Hasonlóan a redőnyhöz a külső árnyékolás egyik eszköze. Előnye azonban, hogy a lamellái mozgathatóak, így kedvünk szerint szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét!