Építkezik? Felújít?
8 érv, hogy bennünket válasszon

 

Ideális partner

Termékcsaládjaink optimális megoldást kínálnak minden építkezni,felújítani szándékozó számára, aki szeretné a fa melegségét, természetes szépségét otthonába vinni. A kiemelkedő esztétikum és műszaki színvonal kedvező árral párosul. 

 

Meghitt otthon záloga

Az általunk gyártott és forgalmazott termékek fokozzák otthona eleganciáját, értékét, biztonságát.

 

Minőség egy életen át

A termékek kizárólag minősített és ellenőrzött alapanyagokból készülnek. termékeiben még évtizedek múltán is örömét leli használója.

 

Könnyű ápolás

A gyári technológiának és a profi anyagoknak köszönhetően a nyílászárók garantáltan megtartják fényüket, UV állóak, nem színeződnek el hosszú évek múltán sem. A felület karbantartásához nincs szükség ecsetre, festékre! Polírozó készletünk használata gyerekjáték: az éves nagytakarítás alkalmával egyszerűen óvhatja meg gyönyörű ablakait.

 

Testreszabott elegancia

Mint szabó a ruhát, úgy készítjük termékeinket: otthonához igazítva, a megfelelő anyagokkal, formákkal, színekkel, az Ön ízlésének megfelelően. Az ablakok, a bejárati ajtó, beltéri ajtók egészen az apró kiegészítőkig tökéletes harmóniában lesznek otthonában!

 

Sokoldalú védelem

A nyílászárókba épített precíz német vasalatrendszerek nemcsak a tökéletes működést biztosítják, de a betörés ellen is védelmet nyújtanak. Hőszigetelés, hangvédelem, szélállóság szempontjából is kiválóan teljesítenek termékeink.

 

Kényelmes vásárlás

Megrendelőinknek ingyenes helyszíni felmérést, műszaki tanácsadást és számítógépes látványtervezést biztosítunk.

 

Rövid határidő

Megrendeléstől számítva az adott gyártásütemezéstől függően akár 2-4 héten belül átveheti a termékeket.