Bejárati ajtók

 

A bejárati ajtó otthonunk egyik meghatározó eleme. Állandó használatnak van kitéve, ide érkezünk meg, itt fogadjuk a vendégeinket. Itt szerzik rólunk az első benyomást. Fontos ezért, hogy jól válasszuk meg a formáját, az üvegezés mintáját, a színvilágát. Igaz, jó megfontolni ebben az esetben: a kevesebb sokszor több. 

 

Nem kérdés azonban, hogy funkcióját tekintve nem ismerünk kompromisszumot! Az általunk gyártott bejárati ajtók:

igényesek, megfelelő hőszigetelési tukajdonsággal rendelkeznek, alacsony alumínium küszöbbel vannak ellátva. A biztonságért az alapkivitelben felszerelt öt ponton záródó biztonsági zárrendszer felel, mely további extrákkal bővíthető. Felületük az ablakokéhoz hasonlóan időjárásálló.

 

 

Biztonság mindenekelőtt     

 Az építészet követelményeivel lépést tartó bejárati ajtók már alapkivitelben öt ponton záródó ROTO vasalattal rendelkeznek, melyek kilincs- vagy kulcsműködtetésű lehetnek. A pántok 3 irányban állíthatóak a precíz működés végett és leemelésgátoltak, így együttesen hatékonyan védik személyes környezetét.

Külön opcióként a védelem erősítése végett további cilinderzár beépítése lehetséges, vagy acélcsapos biztonsági zár rendelhető megoldásként.

Növelhető a biztonság gombos kilincsgarnitúra felszerelésével. Fix gomb esetén kívülről csak kulccsal nyitható az ajtó. Még biztonságosabb, ha kifejezetten biztonsági veretet használunk. Ilyenkor kívülről nem látszik és nem oldható a felszereléshez használt csavar. A TomTherm bejárati ajtók alapkivitelben ilyen verettel rendelkeznek.

 

 

Szerkezeti megoldások                                          

Korlátlan lehetőséget ad a különböző oldal- és felülvilágítók, esetenként ablakok sorolt egybeépítése a bejárati ajtóval az egyedi megjelenés szempontjából. Tágabb teret kapunk, több fény éri az előteret, lakóteret.

 

Minden bejárati ajtó sorolható oldal- felülvilágítóval, esetleg ablakkal. Nagyon szép megjelenést ad az íves kialakítás, díszrátétek, különféle osztások egyes típusoknál. Merjen tervezgetni!

 

 


Szerkezeteink magyar szabvány szerinti méretekben készülnek. Ez a bejárati ajtó esetében N1000/2100 vagy N1400/2100  névleges méretet jelent mm-ben.
Természetesen egyedi méretekben is rendelhet szinte felár nélkül!

Nyitásmód szerint választhat nyíló, kifelé nyíló; középen nyíló vagy asszimetrikus megoldások közül. Nyitásirány szerint pedig jobbos és balos kivitelt. Helyszíni felméréskor szívesen segítünk ezek helyes megválasztásában!

 

 

Tervezze meg bejárati ajtaját a fenti forma-, üveg-, színkatalógusunk alapján!