8 érv a Holzmarket mellett!

 

Ideális partner
Termékcsaládjaink optimális megoldást kínálnak minden építkezni,felújítani szándékozó számára, aki szeretné a fa melegségét, természetes szépségét otthonába vinni. A kiemelkedő esztétikum és műszaki színvonal kedvező árral párosul. 
 

Meghitt otthon záloga
A Holzmarket Kft. által gyártott és forgalmazott termékek fokozzák otthona eleganciáját, értékét, biztonságát.


Minőség egy életen át
A termékek kizárólag minősített és ellenőrzött alapanyagokból készülnek. A Holzmarket Kft. termékeiben még évtizedek múltán is örömét leli használója.


Könnyű ápolás
A gyári technológiának és a profi anyagoknak köszönhetően a nyílászárók garantáltan megtartják fényüket, UV állóak, nem színeződnek el hosszú évek múltán sem. A felület karbantartásához nincs szükség ecsetre, festékre! Polírozó készletünk használata gyerekjáték: az éves nagytakarítás alkalmával egyszerűen óvhatja meg gyönyörű ablakait.


Testreszabott elegancia
A Holzmarket Kft. termék- , forma- és színvilága rendkívül változatos. Mint szabó a ruhát, úgy készítjük termékeinket: otthonához igazítva, a megfelelő anyagokkal, formákkal, színekkel, az Ön ízlésének megfelelően. Az ablakok, a bejárati a garázskapu egészen az apró kiegészítőkig tökéletes harmóniában lesznek otthonában!


Sokoldalú védelem
A nyílászárókba épített precíz német vasalatrendszerek nemcsak a tökéletes működést biztosítják, de a betörés ellen is védelmet nyújtanak. Hőszigetelés, hangvédelem, szélállóság szempontjából is kiválóan teljesítenek a Holzmarket Kft. termékei.


Kényelmes vásárlás

Megrendelőinknek ingyenes helyszíni felmérést, műszaki tanácsadást és számítógépes látványtervezést biztosítunk.


Rövid határidő
Megrendeléstől számítva az adott gyártásütemezéstől függően akár 2-4 héten belül átveheti a termékeket.